Конкурс за пясъчни скулптури – гвоздеят за Седмицата на морето в Шкорпиловци
Автор: Екип Varna24.bg 11:16 / 05.08.2009Коментари ()793
© Bulphoto
Конкурс за пясъчни скулптури ще е един от гвоздеите в програмата за Седмицата на морето в община Долни чифлик, която традиционно се отбелязва през първата седмица на август в курорта Шкорпиловци. Той ще се проведе на 6 август (четвъртък) от 10 часа на централния плаж. В него ще вземат участие деца от различни населени места, както от община Долни чифлик, така и от други общини от Варненска област, а и малчугани, които са на почивка край морето на юг от Варна.

Традиционната Седмица на морето стартира на 3 август в 20 часа на северния плаж в Шкорпиловци с рок концерт на местната група „Хелиос", която преди броени седмици обра наградите на конкурс във Велико Търново. На 4 август на централния плаж се проведе Общинското първенство по плажен футбол за деца, а на 5 - Областното първенство по плажен футбол за мъже.

В четвъртък освен конкурса за пясъчни фигури, но от 19 ч. в дискотека „Паркинга", ще се проведе Общинското първенство по шахмат. На 7 август от 19 ч. на северния плаж на Шкорпиловци ще бъде дадено началото на концерта „Забавни песни", в който участие ще вземат младите таланти от общината. На 8 август от 10 ч. в дискотека „Мюзик бийч" ще се проведе конкурс за красота „Мис и мистър Шкорпиловци". Традиционната Седмица на морето ще завърши с Нептунова вечер - на 9 август от 20.30 ч. на северния плаж.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Konkurs-za-pyasuchni-skulpturi-gvozdeyat-za-Sedmicata-na-moreto-v-Shkorpilovci-103590
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.