Сигнал за "Стани богат": Вчера имаше въпрос с два верни отговора! | ||||||
| ||||||
В понеделник имаше въпрос без верен отговор (за Паоло Роси), вчера имаше въпрос с два верни отговора. На въпроса "Какво трябва да се съдържа в материала на съдовете, за да са подходящи за индукционнен колтон" имаше два верни отговора - хром и желязо. Това са основанията за твърдението ми: 1. Готварският съд е подходящ за индукционна плоча, ако: - Малко количество вода завира много бързо на зона, настроена на най-високата настройка за нагряване. - Магнит се залепя на дъното на готварския съд. Важно: дъното на готварския съд трябва да бъде възможно най-плътно и плоско. 2. Материал на готварския съд: Правилен: чугун, стомана, емайлирана стомана, неръждаема стомана, с многослойно дъно (с маркировка за съвместимост от производителя). Неправилен: алуминий, мед, месинг, стъкло, керамика, порцелан. |
Още по темата: | общо новини по темата: 3610 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/602 ] следващата страница |