Благотворителен щанд за мартеници набира средства за деца в неравностойно положение
Автор: Екип Varna24.bg 10:44 / 21.02.2010Коментари ()746
"Баба Марта носи добрини на хората" е традиционната благотворителна акция на младежите от БСП - Варна. От понеделник 22 февруари до 1 март членове на организацията ще продават бяло-червените символи на пролетта и здравето на специален щанд в градинката на Севастопол.
Както и предходните години мартеничките са изработени от деца и възрастни в неравностойно положение. Още преди седмици младите социалисти предоставиха необходимите материали на възпитаниците на училището за деца с нарушено зрение „Д- р Иван Шишманов", дневен дом „Йоан Златоуст" и Трудово производителна кооперация на инвалидите „Родина" - Варна.

Както всяка година целта на акцията е да се наберат възможно най-много средства, които ще бъдат върнати в социалните заведения под формата на необходими пособия и консумативи за часовете по трудо и арт-терапия.

Навръх Първи март по инициатива на членовете на Младежкото обединение ще бъде организиран празник за възпитаниците на Дневния дом „Йоан Златоуст". Тържеството ще е подарък от млад варненец, който подкрепя социалните инициативи на БСП и е отделил финансови средства, за да зарадва децата.

Благотворителният щанд ще бъде открит утре - 22.02.2010 г. /понеделник/. Очакваме ви в 11,00 ч. в градинката на Севастопол заедно да подкрепим набирането на средства за децата и възрастни в неравностойно положение.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Blagotvoritelen-shtand-za-martenici-nabira-sredstva-za-deca-v-neravnostoino-polozhenie-144018
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.