Трио виртуозни китаристи свирят в Public тази неделя
Автор: Екип Varna24.bg 09:11 / 23.02.2010Коментари ()1064
©
На 28 февруари oт 18:00ч. само в Public гостуват тримата най-добри китаристи в България, Акустично Трио 3000 - Иван Лечев, Цветан Недялков и Веселин Койчев.

Музикантите ще представят в Public дебютния албум на групата, „Йо Хо", който е оригинална смесица от фламенко, джаз и фюжън звучене. Албумът включва изцяло авторски композиции, написани от Цветан Недялков и Веселин Койчев. Музикантите с феноменална лекота ще съчетаят в изпълненията си рок, джаз и етно, а меломаните от морската столица ще имат възможност да се насладят на виртуозното звучене и да получат автографи и снимки с любимците си. „Йо Хо" се предлага в Public на промоционална цена една седмица преди и една седмица след гостуването на групата. В Public се предлагат най-модерните високотехнологични продукти, 15 000 заглавия на книги, игри и лаптопи, 30 000 дискове с музика и филми, както и играчки до безкрай.

Иван Лечев е от ФСБ - единствената наша група, която печели Грами (през 1990 г. за аранжимет на албума на Хосе Фелисиано) и заедно с нея създава 9 студийни албума и близо 20 години изнася активно концерти. Цветан Недялков е от най-успешната и популярна българска група в последните години - „Ку-ку бенд". Веселин Койчев е ръководител на легендарната джаз формация „Бели, зелени и червени".



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Trio-virtuozni-kitaristi-sviryat-v-Public-tazi-nedelya-144375
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.