Награждават най-добрите варненски фирми
Автор: Екип Varna24.bg 10:29 / 16.03.2010Коментари ()1008
© Varna24.bg
Най-заслужилите варненски фирми ще бъдат наградени днес, за работата си през изминалата 2009 година. Това ще се случи в 13:00 часа в зала „Варна" на общината, където ще се състои зимната сесия на Бизнес Академия -Варна. Наградите ще бъдат връчени от кмета Кирил Йорданов.

Бизнес Академия - Варна развива традицията на Община Варна от 2002 г насам да представя и класира публично най-добрите варненски фирми за постиженията им в стопанския живот на града. Тя е ориентирана към развитието на фирмената култура и отношението към бизнеса в града; социално признание и стимулиране на личности, организации и институции, които имат отношение към създаване на благоприятна бизнес среда.

Академията заседава два пъти в годината - на лятна и зимна сесия. Зимната сесия дава оценки и отличава мениджъри и стопански субекти, съдействали в най-голяма степен за дейността на варненския бизнес и града. Наградите през зимната сесия са в две направления:

- „Мениджър на 2009 г" - връчва се на мениджър, работил/а във Варна за проявени ръководни качества при осъществяване на цялостната дейност на стопанската организация оглавявана от него/нея през годината

-„Бизнесоткритие на 2009г „- връчва се на фирма за успешен старт във варненската икономика или за продукт на фирма, създаден през годината и отбелязал пазарен връх, относно признанието му като качество и полезност за потребителя.

Източник: в. "Черно море"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Nagrazhdavat-nai-dobrite-varnenski-firmi-149243
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.