Нова детска площадка за район "Приморски"
Автор: Екип Varna24.bg 13:19 / 05.05.2010Коментари ()1111
© Varna24.bg
Жителите на район „Приморски" се сдобиха с нова детска площадка. Щастливците, които ще й се радват най-пряко, са малчуганите от ул. „Чаталджа" 14а. Те спечелиха привилегията, участвайки в инициативата на хранителния холдинг „Белла България". В кампанията за новата придобивка се състезаваха чрез гласуване в интернет шест български града, от които победител беше Варна.

Надпреварата продължи между кварталите „Приморски", „Одесос", „Младост II", „Вл. Варненчик" и „Дружба". Изборът на парцелите е направен от специалисти на общината. Фирма ще огледа терена, след което „Белла България" ще построи със свои средства на посочения адрес красива, удобна и безопасна площадка по специално създаден проект.

Проектът на холдинга е озаглавен „Повече сигурни места за щастливи игри". Това е дългосрочна национална социално-отговорна инициатива за изграждане на съоръжения за игра на определени места в големите градове на страната. Компанията планира всяка поредна година да реализира по една площадка в градове, спечелили чрез гласуване на сайта www.mestazaigra.bg.

Източник: в. "Народно дело"



https://www.varna24.bg/novini/varna/Nova-detska-ploshtadka-za-raion-Primorski-161038
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.