Намериха откраднатия румънски джип от Златни пясъци
Автор: Екип Varna24.bg 14:26 / 05.05.2010Коментари ()766
© в. Стандарт
Откраднатият от Златни пясъци през уикенда румънски джип БМВ-Х5 е намерен, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна. Колата е собственост на румънски кмет, който буйства в хотела, където бе отседнал, след като установил, че возилото му е откраднато.

Днес кметът, заедно с румънски полицай, който пристигнал във Варна, за да издирва джипа, са в Пето РПУ, съобщиха още от полицията. По техни данни, откритият автомобил не е бил застрахован.

Припомняме, че предния уикенд четири коли, от които три БМВ-та, бяха откраднати от курортния комплекс. Всички автомобили са били паркирани вън от охраняемия паркинг. След инцидента, румънският кмет извършил непристойни действия, като лъснал гол във фоайето на 5-звездния хотел, където е отседнал. Той и компанията му устроили невиждан скандал на целия персонал. Те повикали и две румънски телевизии, пред които да разкажат как крадат колите на туристите в Златни пясъци и казали, че никога повече няма да идват в България. Според хотелиерите в курорта това е нагласена акция за черен РR за туризма в родината ни.

Останалите три коли все още не са открити, съобщиха от полицията. За разлика от джипа обаче, те са застраховани.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Nameriha-otkradnatiya-rumunski-dzhip-ot-Zlatni-pyasuci-161083
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.