Двама пешеходци са с опасност за живота след катастрофа
Автор: Екип Varna24.bg 09:59 / 07.05.2010Коментари ()1130
© Varna24.bg
Двама пещеходци са с опасност за живота след пътно-транспортно произшествие във Варна. Пострадалите са мъж и жена и са настанени в реанимация, съобщиха от КАТ. Инцидентът станал вчера в 17,30 часа на бул. „Януш Хуниади".

Общо 6 са катастрофите за последните 24 часа във Варна. При тях са нанесени материални щети. Организацията на движение в града е без промяна. Няма информация за неработещи светофарни уредби.

През изминалото денонощие на територията на страната са станали 22 тежки катастрофи с 29 ранени, съобщават от пресцентъра на СБА.

Четирима мъже са пострадали при катастрофа между две коли в кв. „Тракия" в Пловдив. Пътният инцидент станал снощи около 23 часа, по информация на "Фокус". Най-тежко е пострадал мъж на видима възраст около 40 г., който е без документи и самоличността му не е изяснена. Той е в кома. 34-годишен мъж е с фрактура на черепа и разкъсно-контузни рани.

Другите двама пострадали са също мъже на 20 г. и двамата са с комоцио и разкъсно-контузни рани на главата. Четиримата са настанени в УМБАЛ „Св. Георги".

Източник: Дарик



https://www.varna24.bg/novini/varna/Dvama-peshehodci-sa-s-opasnost-za-zhivota-sled-katastrofa-161348
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.