Международна научна конференция NISPAcee ще се проведе догодина във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:35 / 14.05.2010Коментари ()783
© Varna24.bg
В периода 12-15 май 2010 г. във Варшава, Полша се проведе ежегодната, осемнадесета международна научна конференция „Публичната администрация във време на криза", в която взеха участие над 350 научни работници, експерти и специалисти от органите на държавно управление и публичната администрация от над 40 страни от Европа, Азия и Америка. В конференцията с доклади участваха седем професори, доценти и докторанти от катедра „Администрация и управление" ВСУ „Черноризец Храбър". В научния форум взеха участие министърът на финансите на Полша Яжек Ростовски, министърът на науката и висшето образование Барбара Кудриска и министърът на вътрешните работи и администрацията Джерзи Милер.

Участниците в конференцията бяха приети от началника на канцеларията на министерски съвет на Полша. На конференцията беше прието предложението на Ректора на ВСУ „Черноризец Храбър" проф. д.ик.н Анна Недялкова, следващата деветнадесета международна конференция на NISPAcee да се проведе от 19 до 22 май 2011 в гр. Варна. Беше одобрена и програмата за съпътстващи научни мероприятия между членове на NISPAcee и Варненския свободен университет за периода май 2010 г. - май 2011 г.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/interesno/Mezhdunarodna-nauchna-konferenciya-NISPAcee-shte-se-provede-dogodina-vuv-Varna-163111
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.