Саботираха "паяк", натъпкаха клони между гумите му
Автор: Екип Varna24.bg 18:38 / 20.05.2010Коментари ()956
© Varna24.bg
Десетки клони, напъхани между колелата и каросерията на специализирания автомобил тип „паяк", блокираха машината на кръстовището на ул. „Драгоман" и бул. „Мария Луиза" във Варна.

Произшествието предизвика намесата на 6-7 полицаи, след като арх. Виктор Бузев не искаше да пусне автомобила да продължи надолу по улицата.

Работещият в екипа по общия устройствен план архитект твърдеше, че водачът му показал среден пръст, след като той му казал да не минава по тази улица, тъй като пак ще скъса кабелите за интернет, опънати между сградите и дърветата.

Тъкмо това се оказа и причината на мястото на инцидента да пристигне друг разгневен гражданин, който също влезе в спор с полицаите, но бе предупреден да миряса и бързо избутан встрани.

На въпроса кой е напъхал клоните в ходовата част на автомобила Бузев пък отговори, че това вероятно е работа на силния вятър, който бил излязъл малко преди това.

Не след дълго време тонът на разговора с пазителите на реда бе смекчен и в края на краищата никой не бе прибран за обяснения. А изобилието на клони по ремонтиращата се в момента улица се дължеше на скорошната санитарната резитба.

Източник: Днес +



https://www.varna24.bg/novini/varna/Sabotiraha-payak-natupkaha-kloni-mezhdu-gumite-mu-164528
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.