Медицинският хеликоптер отново във въздха, този път заради жена с опасност за живота
Автор: Ливия Кукова 12:49 / 06.06.2024Коментари ()1308
©
Медицинският хеликоптер тръгва към Сандански, от където се очаква да вземе и да транспортира към столицата 58-годишната жена, претърпяла инцидент с автомобил, научи "Фокус".

По непотвърдена информация той е отлетял от летище "Враждебна". Очаква се жената да бъде приета в "Пирогов". От пресцентъра на столичната болница казаха за "Фокус", че на този етап не могат да потвърдят достоверността на информацията.

"Фокус" се свърза и с пресцентъра на Министерството на здравеопазването, които също отказаха да дадат информация по случая.

Припомняме, че 58-годишна жена пострада при нелеп инцидент със собствената си кола. Дамата паркира на ул. "Деспот Слав“ в Сандански и тръгва да слиза. В този момент обаче автомобилът тръгва назад и отворената врата я повлича.

Жената е с фрактура на малкия таз, фрактура на две ребра и ключица. Настанена е за лечение в МБАЛ-Сандански с опасност за живота.


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Medicinskiyat-helikopter-otnovo-vuv-vuzdha-tozi-put-zaradi-zhena-s-opasnost-za-zhivota-2141795
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.