НАП продава шперцове и казан за ракия
Автор: Екип Varna24.bg 10:17 / 07.01.2011Коментари ()1130
© Impact Press Group
Националната агенция за приходите във Варна продава на търг 10 мини мотоциклета тип АТВ. Обявената тръжна цена на возилата, в добавка с 30 джанти за мотопед, е 500 лева., става ясно от сайта на приходната агенция.

Чрез публичен търг с тайно наддаване ще бъде продаден и 12-годишен "Опел Вектра", като първоначалната му цена е 1100 лева. На търг се продават още спортни обувки, бански костюми, зимни шапки и ръкавици, дамски шалове и детски дрехи, общо 20 302 артикула, оценени на 10 570 лева.

Нов собственик се търси за казан за дестилация на алкохол, самонагаждащи се шперцове за леки коли и брави, автомобилни гуми и авточасти, енергоспестяващи крушки, USB устройства, аксесоари за мобилни телефони, надуваеми топки за ходене по вода, хвърчила, скроени рокли и фланелки, аксесоари за декорация и аранжировка на цветя и др.

Вещите са отнети и изоставени в полза на държавата от Митница Варна и Митница Русе. Всички стоки са с включени държавни вземания. Вещите се предлагат без сертификат за годност и качество, като при необходимост набавянето му става от и за сметка на купувача. За сметка на новия собственик са и всички останали такси, които се заплащат при необходимост.

Източник: Дарик Радио



https://www.varna24.bg/novini/varna/NAP-prodava-shpercove-i-kazan-za-rakiya-219811
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.