На 120 метра от земята: Ето я най-високата люлка в Европа
Автор: Екип Varna24.bg 12:14 / 24.07.2024Коментари ()1595
© БНТ
Берлин с нова атракция за най-смелите посетители и жители на града – всеки желаещ може да се полюлее на най-високата люлка в Европа, която се извисява на 120 метра над емблематичния "Алекзандърплац“, предаде "Ройтерс". 

"Това е чист адреналин! Първоначално ме беше малко страх, но по-късно беше страхотно. Това е чувство на истинска свобода, а гледката – удивителна е! Препоръчвам на всички да го пробват“, казва един от първите посетители Биргит Борек.

"Първоначално беше много стресиращо. Не ме е страх от височини, но ръцете ми се потяха докато се държах за металните въжета. Но чувството да излетиш напред с тази люлка – наистина е невероятно“, споделя Ангела Сийланд.

Екипът, който стопанисва атракцията обезопасява всеки люлеещ се със специален колан, завързан за конструкцията. Посетителите избират с каква скорост да бъде засилена люлката.

 "Почти не се качих на люлката. Докато стигна до покрива беше наред, но като видях ръба и се паникьосах. Но беше страхотно забавление, а гледката е невероятна“, споделя друг любител на силните усещания.

Атракцията се намира на върха на популярен хотел в центъра на Берлин. От върха му се разкрива невероятна гледка над целия град.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Na-120-metra-ot-zemyata-Eto-ya-nai-visokata-lyulka-v-Evropa-2199671
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.