Румънецът Габриел пак изуми варненци, вижте как е почистил детска площадка
Автор: Екатерина Монева 13:20 / 24.07.2024Коментари ()3422
Румънецът, който чисти България отново изуми всички с работата, която е свършил. Този път, младият мъж е изчистил основно детска площадка във "Възраждане", Варна.

"Обадете се на децата си и отидете да си поиграете там. Сега в квартал "Възраждане", зад блок 41, има добре почистена детска площадка, където те могат да се радват на детството си!" пише Габриел.

Мъжът разказва, че е почиствал площадката 3 поредни дни, всеки ден по час и половина, като всеки ден е ставал още в 5 сутринта.

"Искам да благодаря на Борислав, който дойде да ми помогне с вълшебната си косачка за трева в последния ден!" споделя румънецът. 

Той пише още: 

"Тъй като вярвам в партньорството между местната власт и нормалните хора, призовавам отговорните институции от Варна да дойдат и да поправят счупената пейка и да поддържат тази детска площадка чиста (преди беше просто място, където хората идваха да разхождат кучетата си за съжаление).

И хора, ако искате да си тръгнете в чиста среда, запретнете ръкави и така малко работа за вас, за вашите деца!"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Rumunecut-Gabriel-pak-izumi-varnenci-vizhte-kak-e-pochistil-detska-ploshtadka-2199800
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.