Мъгла затруднява движението в града
Автор: Екип Varna24.bg 08:19 / 18.01.2011Коментари ()694
© Varna24.bg
Гъста мъгла затруднява движението във Варна. В отделни райони на града видимостта е намалена до 30 метра, съобщиха от "Пътна полиция". Призовават се водачите да шофират с повишено внимание и съобразена с метеорологичните условия скорост. 

24 катастрофи са регистрирани на територията на Варна през последното денонощие. При един от инцидентите има пострадал гражданин. По данни на полицията няма опасност за живота му. При останалите катастрофи са нанесени материални щети по автомобилите. 

Няма промяна в организацията на движение в града. Пътните настилки са преобладаващо влажни. Трафикът в сутрешните часове е интензивен по основните булеварди. Натоварено е движението по "Цар Освободител", "Владислав Варненчик", "Хр. Смирненски" и "Сливница". Ремонтни дейности се извършват по булевард "Христо Смирненски" в участъка между бул. "Цар Освободител" и ул. "Тролейна". Движението е реорганизирано двупосочно в пътното платно посока към "Сливница" и в определени часове е затруднено. Натоварено е движението и по пътя Добрич - Варна.


Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Mugla-zatrudnyava-dvizhenieto-v-grada-222359
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.