След като се върна в прегръдките на мъжа си, Светлана Гущерова стяга куфарите за гости при свекъра и свекървата
Автор: Екип Varna24.bg 16:33 / 16.08.2024Коментари ()3297
©
"Хитра и алчна жена“, "безскрупулен, лош и безсърдечен човек“ – това бяха само част от епитетите, които Светлана Гущерова избълва преди има-няма два месеца срещу свекърите си – Добромир Гущеров и настоящата му съпруга Диана, пише Intrigi.bg. Днес, след жестоките разкрития, които направи за свекърите си, плеймейтката се гласи да им ходи на гости в Австрия – ни лук яла, ни лук мирисала.

Това стана ясно от източници, близки до Светлана и Християн Гущерови, пред които двамата споделили, че им предстои почивка при свекърите, разкри Hotnews.

Милионерското семейство живее в китното планинско градче Кицбюел, в уникална къща в скандинавски стил.

По време на брака с Мария, Християн и певицата често ходеха на гости на таткото. Кракът на Светлана обаче никога не е стъпвал там.

Вероятно това се дължи на неразбирателството между нея и втората жена на Добромир – Диана, въпреки че според запознати, самият Гущеров-старши също не й е фен. След нападението над Светлана от Кирил Терзиев преди два месеца, в интервю моделката тотално отряза мостовете между нея и фамилията на съпруга си. Пред столичен седмичник тя направи шокиращи разкрития за Добромир и съпругата му.

"Години наред сме заедно с Християн, а баща му не е дал и една стотинка дори и за внуците си. Този човек е най-безсърдечният и лош според мен. Не знам кой дядо не би си погледнал внуците... Никой не му е искал пари, толкова ли не може да купи една близалка, сладолед или някаква дрешка на децата? Настоящата му жена го е настроила против Християн. Явно я е страх да не се случи нещо на свекър ми и не дай си боже, той да даде всичко на Хрис, а тя да остане на улицата. Оказа се хитра и алчна жена, която настрои един баща срещу сина си и внуците му!“, избълва силиконката.

Самият Добромир Гущеров преди това бе отсякъл в медиите, че не иска и да чува за сина си и съпругата му и не се вълнува от проблемите им с Терзиев.

Сега, когато Светлана отново се върна при мъжа си, явно фамилията е решила да зарови томахавките. Как ли ще се погледнат в очите след публичните обиди от страна на Светлана, чудят се близки до семейството.



Още по темата: общо новини по темата: 1516
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
19.09.2024 »
предишна страница [ 1/253 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Sled-kato-se-vurna-v-pregrudkite-na-muzha-si-Svetlana-Gushterova-styaga-kufarite-za-gosti-pri-svekura-i-svekurvata-2229668
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.