Седем кандидати искат да монтират системата за наблюдение в зеления обучителен център на Шабла
Автор: Екип Varna24.bg 14:18 / 21.01.2011Коментари ()954
Днес комисия с председател Мариян Жечев, назначена със заповед на Кмета на общината, отвори внесените оферти от кандидатите да изпълнят обявената обществена поръчка "Доставка и монтаж на система за видеонаблюдение и IT -Система за "Зелен обучителнен център" по проект "Изграждане на Зелен обучителен център", финансиран по Норвежката програма за сътрудничество, съгласно договор KNRIN- 2008/115206, с водеща организация община Шабла.
На първото заседание на комисията присъстваха седем от подалите оферти, а именно:

"Телетек" ЕООД- Гр.София, "Кейбъл ТЕХ" ООД-гр. Варна, "Анди БГ" ООД-гр. Пловдив, "Майнинг" ООД-гр. Варна, "РАД ГРУПА КТ" ЕООД-гр. София , ЕТ "2000 Константин Димитров"- гр.Варна и "Рейтекс инженеринг" ООД - гр.Варна, представлявани от техните управители или от упълномощени лица.

В присъствието на всички членове на комисията и кандидатите, бяха отворени внесените предложения и проверена редовността на документите, изисквани от Закона за обществените поръчки.

Това беше публичната част от заседанието на комисията. Протокол с решенията й ще бъде изпратен на всичките седем кандидати. Тя ще продължи работата си, до избор на изпълнител.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Sedem-kandidati-iskat-da-montirat-sistemata-za-nablyudenie-v-zeleniya-obuchitelen-centur-na-Shabla-223589
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.