Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да намерят майстор да им смени крушката или да сглоби новия гардероб
©
В България понятието "домашен майстор“ обикновено се отнася до лица или фирми, които предлагат услуги за малки ремонти и поддръжка на домакинствата. Те могат да се ангажират с разнообразни дейности – от смяна на крушки до поправка на дребни повреди. Тези услуги не включват основни ремонти или сложни строителни дейности, а са насочени към ежедневно поддържане на дома. Често от подобни услуги се нуждаят възрастни хора или самотни майки, дори студентчета, които за първи път са се отделили от бащиния дом.

У нас има различни онлайн платформи, които предлагат услуги на домашни майстори. Сайтове като "Домашен майстор“ (domashen-maistor.com) и "Mister-Bulgarian“ (mister-bulgarian.com) предоставят информация и контакти на специалисти, които могат да помогнат с дребни ремонти.

Платформи като OLX (olx.bg) и Bazar (bazar.bg) често имат секции с обяви за услуги на домашни майстори.

Групи във Facebook и форуми като BG-Mamma (bg-mamma.com) често имат теми и постове, свързани с намирането на надеждни специалисти.

В крайна сметка се оказва, че така звучат рекламите на фирмите, а майстор за дребна поправка – поставяне на рафт, закачалка в банята или смяна на висящ простор, няма как да намериш. 

Като акули, майсторите дебнат "голямата поръчка". Не си струва разкарването за подобни дребни проблеми. И ако все пак някой се навие, цената със сигурност няма да ви хареса.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Hodene-po-mukite-Kak-vuzrastni-hora-i-samotni-maiki-mogat-da-nameryat-maistor-da-im-smeni-krushkata-ili-da-sglobi-noviya-garderob-2271337
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.