Кейт Мидълтън направи първата си публична поява след края на химиотерапията
Автор: Екип Varna24.bg 18:26 / 22.09.2024Коментари ()408
© The Sun
Кейт Мидълтън направи първата си публична поява след като обяви края на химиотерапията си.

42-годишната принцеса на Уелс беше забелязана да присъства на служба със съпруга си принц Уилям и други членове на кралското семейство в църквата Крати Кърк близо до замъка Балморал в Шотландия в неделя, 22 септември.

На снимки, публикувани от британския вестник The Sun, Кейт се усмихна за кратко, докато седеше на пътническата седалка в кола до 42-годишния Уилям, който управляваше автомобила.

Принцесата носеше тъмнозелена шапка с пера отстрани и кафяво карирано палто от тартан, докато Уилям беше облечен с тъмен костюм за случая. Крал Чарлз и кралица Камила също бяха заснети да пътуват към църквата в отделни коли.

Посещението й в църквата бележи първото появяване на Кейт, откакто по-рано този месец обяви, че е приключила химиотерапията си.

В емоционално видео съобщение, публикувано на 9 септември, Кейт сподели, че е завършила лечението си от рак, докато беше заснета с принц Уилям и трите им деца, принц Джордж, принцеса Шарлот, и принц Луис. 

Принцесата каза, че е "облекчение", че е приключила с лечението: "Последните девет месеца бяха невероятно трудни за нас като семейство. Животът, какъвто го познавате, може да се промени за миг и ние трябваше да намерим начин да се ориентираме в бурните води и непознатия път."

"Пътуването на рака е сложно, страшно и непредсказуемо за всички, особено за най-близките ви… Това време преди всичко напомни на мен и Уилям да размишляваме и да бъдем благодарни за простите, но важни неща в живота, които толкова много от нас често приемат за дадено. Просто да обичаш и да бъдеш обичан.", заяви Кейт.



Още по темата: общо новини по темата: 36
12.09.2024 Последни новини от кралското семейство: Крал Чарлз III разкри неочаквана информация за здравното си състояние
10.09.2024 Обявен е следващият публичен ангажимент на Кейт Мидълтън
09.09.2024 Кейт Мидълтън съобщи, че приключила с химиотерапията
09.09.2024 Кейт Мидълтън планира завръщането си в обществения живот
08.09.2024 Ново завръщане на Кейт Мидълтън към някои кралски задължения
04.09.2024 Лекари с лоша прогноза за крал Чарлз
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Keit-Midultun-napravi-purvata-si-publichna-poyava-sled-kraya-na-himioterapiyata-2272368
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.