Крум Савов проговори за закриването на телевизия "7/8" и Слави Трифонов
©
"Телевизия "7/8" няма да спира! Не знам откъде точно тръгна това, приятели ме питаха, но не бях чел подобна информация. Знаете, че откакто тръгнахме преди пет години, все се говореше, че ни е последна година, и това продължава и до днес. Ако има такова нещо като фалит или край на телевизията, мисля, че Трифонов щеше да ни каже. Освен това той е перфектният шеф и със сигурност ще се погрижи за екипа при подобен развой. Това май е единственото вярно в писанието." Това каза един от най-добрите журналисти в телевизия "Седем осми" на Слави Трифонов - Крум Савов.

Според слуховете Дългия се оплакал пред близките си за огромна загуба, която търпи от медията. Запознати твърдят, че към днешна дата той всеки месец губи поне по 300 000 лева от това, че поддържа телевизионния си канал и още след Нова година Слави е започнал да подготвя затварянето на телевизията.

Понеже хората, с които работи, за него са като семейство, Трифонов не си е позволил да ги остави на произвола да съдбата и просто да хлопне кепенците. Той се е нагърбил да им намери работа, което след завръщането в bTV на програмния директор Апостол Пенчев се оказало сравнително лесна задача, се твърди в медийното пространство.

Факт е, че вече две неща прави Дългия в bTV - риалито "Бягство към победата", водено от любимия му комик Краси Радков, както и музикалната викторина "Коя е тази песен?", в която се труди целият "Ку-ку бенд". Зад кадър, естествено, също са хора на Слави.

"Може би тези слухове и писания са тръгнали от това, че екипът работи и за друга телевизия, но те са големи професионалисти и е нормално", завърши Крум Савов, който работи в телевизията с красивата си половинка - Мая Савова, пише HotArena.



Още по темата: общо новини по темата: 1606
25.09.2024 Недялко Йорданов за Тодор Колев: Не искам и не смея да отида да видя паметника му в родния му град
25.09.2024 Само от бакшиши, изкарани за няколко часа, Бони си купила апартамент
25.09.2024 Известна певица обясни за драстичното си отслабване
25.09.2024 Толкова е добър, че успя да разплаче жена си публично
25.09.2024 Даниел Петканов за новия на Алекс Богданска: Момчето е страхотно
25.09.2024 Днес имат повод да почерпят: Те са астрални близнаци и са едно от най-обичаните семейства в света
предишна страница [ 1/268 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Krum-Savov-progovori-za-zakrivaneto-na-televiziya-78-i-Slavi-Trifonov-2275331
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.