Глория: Аз не се притеснявам от нищо - винаги съм била открита и откровена
© NOVA
Тя е едно от най-големите имена в музиката, основател на своя жанр, жена, която съвсем заслужено носи титлата "кралица". Глория гостува разказа в ефира на NOVA за избора си да се занимава с музика, за пътя ѝ в живота и за ролята на майка и баба.

"Тони Дачева е основоположник на този жанр, аз съм след нея. Аз не се притеснявам от нищо - винаги съм била открита, откровена. Няма нищо, което да съм скрила - моите почитатели знаят всичко за мен. Личният живот е личен, за да не се споделя. Това, което съм искала да се знае относно работата ми, живота ми, се знае", каза певицата.

Певицата признава, че пее, откакто се помни.

"Музиката е от самото начало в моя живот - пея откакто се помня. Дете, което има дарба, веднага се забелязва. Майка ми казва, че още не съм можела да говоря, но съм си тананикала, пяла съм нещо. Винаги съм искала да се занимавам с това, но пред 1994 гоина станах известна, благодарение на Максим Горанов, Илия Загоров, компания "Пайнер", разказа певицата. "Попфолкът вече е изявен жанр, а когато аз започвах, нищо не беше сигурно", добави тя. Глория се определя като човек, който винаги знае какво иска, "а когато знаеш, вселената ти го предоставя", добави още тя.

Свикваш хората да те разпознават.

"Аз се радвам че ме разпознават с хубаво, доволна съм, благословена съм с това, което се случи в живота ми и с това, което правя", смята Глория. "Както във всеки бранш и в този се изисква отговорен характер и да знаеш, че имаш мисия - да показваш това, което трябва на хората", каза тя. "Предпочитам хората и медиите да ме наричат звезда, отколкото сама да се хваля. Аз обичам да давам, да правя хората щастливи, било то в обкръжението ми или на сцената от своята енергия, харизма, талант. Неслучайно съм 30 години на сцената", заяви певицата.



Още по темата: общо новини по темата: 1664
28.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
27.09.2024 »
предишна страница [ 1/278 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Gloriya-Az-ne-se-pritesnyavam-ot-nishto-vinagi-sum-bila-otkrita-i-otkrovena-2279251
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.