Историческа промяна в "Стани богат"
©
"Започва нова ера в "Стани Богат“! От утре нищо няма да е същото - играта се променя, пишем история!“, заявява с огромно вълнение емблемата на най-обичаната телевизионна игрa у нас - Ники Кънчев. От понеделник, точно в 18:00 ч. по bTV в "Стани богат“ влиза чисто новият жокер - "Попитай водещия“. Той дава възможност на играча да избере за свой жокер лично Ники Кънчев, докато се изкачва към заветния 15 въпрос в "Стани богат“. Дали новият жокер ще замени някой от съществуващите досега или ще се яви като допълнителна ексклузивна възможност в играта зрителите ще разберат след броени часове. Едно е сигурно – "Попитай водещия“ ще пренареди картите в студиото и стратегиите на играчите по безпрецедентен начин.

Ако играчът избере жокер "Попитай водещия“, Ники Кънчев ще сваля слушалката си и без да има връзка с екипа на предаването ще се впуска наравно с играча в търсене на верния отговор. Играчът няма право да задава доуточняващи въпроси, нито пък е длъжен да приеме отговора на водещия. Как ще продължи играта си в "Стани богат“ – решава самият той.

Новият жокер ще промени сериозно стратегията на играчите, а с него любимата на поколения българи телевизионна игра обещава да бъде още по-любопитна, интригуваща, искрена, открита, смела и близо до тях. Интересни въпроси, нови знания, неочаквани ходове и развръзки, неподправени емоции и забавление очакват зрителите от всякакви възрасти от понеделник по bTV. С нескрито вълнение към историческата промяна подхожда и самият Ники Кънчев, който споделя: "Истински поласкан съм от доверието, това е сериозна стъпка и огромна отговорност!“.

Чудесен пример за успешна промяна в "Стани богат“ в България е появата на жокера "Помощ от приятел в студиото“ преди година. Той успешно замени съществуващия тогава "Помощ от публиката“ и много бързо бе приветстван от участниците като предпочитан, личен и специален за тях.

"Попитай водещия“ е изключително популярен жокер в играта в държави като Англия, Италия, Франция, Израел, САЩ, Австралия, ЮАР, Словения, Дубай и други, където вече е навлязъл успешно. В България новият жокер ще стъпи на сцената с пълна сила още утре, а кой е първият участник, който ще "попита водещия“ и как ще се развие играта му – гледайте в понеделник от 18:00 ч. по bTV.

“Стани богат" е формат на Sony Pictures Television.



Още по темата: общо новини по темата: 1674
29.09.2024 »
29.09.2024 »
29.09.2024 »
29.09.2024 »
29.09.2024 »
29.09.2024 »
предишна страница [ 1/279 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Istoricheska-promyana-v-Stani-bogat-2280188
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.