Бабаит заплаши и обра варненец
©
36-годишен, рецидивист – криминално проявен и осъждан, е задържан в резултат на предприети незабавни полицейски действия. Според събраните до момента данни, преди дни мъжът, чрез заплаха и издърпване, е извършил грабеж на малка сума пари и мобилен телефон.

Вещите, обект на престъплението, са иззети и приложени към образуваното по описа на Трето РУ досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна.

От там допълниха, че 19-годишен жител на с. Оброчище е заловен от екип на РУ. След бързи действия на униформените, мъжът е установен, като извършител на кражба на мъжко яке, 2 бр. тонколони, керамични фигури на животни, поялник и други дребни инструменти. Инцидентът е станал преди няколко дни, а до прецизната реакция на полицията се стигнало след подаден сигнал от потърпевшият, че от товарен автомобил, паркиран в дворно място, са изчезнали описаните вещи. Извършителят е задържан за срок до 24 часа, а за случая е уведомена прокуратурата и е образувано досъдебно производство.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Babait-zaplashi-i-obra-varnenec-2282112
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.