Анита на Рачков: Чиста съм пред съвестта си
©
Бившата любов на водещия Димитър Рачков – Анита, вече не го гледа по телевизията и не смята, че трябва двамата да се чуват по телефона.

"Не гледам Рачков, той е затворена страница за мен. Аз съм омъжена жена и други мъже не ме интересуват", каза пред вестника Анита.

Красавицата, която се омъжи преди няколко месеца за американеца Никълъс Стемпер, няма семейните проблеми, за които се тръби в медиите.

"Няма такова нещо като да ми е отказана виза. Подали сме си документите с мъжа ми Никълъс Стемпер за САЩ. Виза не се дава лесно и ей така. Трябва да се изчака известно време и аз съм наясно с това", казва Анита.

Според красавицата няма причина от посолството да й отказват виза. Както е известно, в САЩ трудно попадат хора с тъмно минало или такива с пари, за които не могат да докажат произход. Анита не е такъв случай.

"Нищо незаконно не съм правила, чиста съм пред съвестта си. Не знам откъде тръгнаха тези писания, че ми е отказана виза. Дори съпругът ми смята да съди сайтовете и вестника, който пръв писа тази небивалица", каза още Анита.

Хубавицата даде за пример, че нейната ситуация е различна от тази на световноизвестната манекенка Цеци Красимирова, която така и не получи виза за Щатите и в крайна сметка се разведе с мъжа си, също американец.

"Тя въпреки петгодишния си брак с милионера Майк Струмейтис имаше криминално минало. Сигурно затова й бе отказана на няколко пъти виза. При мен нещата са различни", каза Анита, която се надява съвсем скоро документите й да излязат.

Анита и Никълъс са щастливи в брака си

Иначе г-жа Стемпер се грижи много за бизнеса на мъжа си. Тя работи наравно с него и му дава съвети за много неща. "Аз знам 2 и 200 и съм момиче, което може да се оправи с всичко. Не чакам само мъжът ми да ме издържа, колкото и да не ви се вярва това", с усмивка споделя красивата Анита Димитрова.



Още по темата: общо новини по темата: 1721
01.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
предишна страница [ 1/287 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/Anita-na-Rachkov-Chista-sum-pred-suvestta-si-2282603
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.