Нова силна плесница бе зашлевена на известен музикален продуцент
©
Нова силна плесница бе зашлевена на музикалния продуцент, изпаднал в немилост, Шон "Диди" Комбс. В лицето му бяха хвърлени нови 120 обвинения в сексуално посегателство. Адвокатът Тони Бъзби, който представлява всичките 120 обвинители - включително един, който твърди, че е бил само на 9 години, когато бил малтретиран от рапъра. Адвокатът на Пи Диди категорично отрече твърденията.

По думите на Бъзби, обвиненията включват "много влиятелни хора“ и "много мръсни тайни“. Той също така отбеляза, че екипът му има "снимки, видео и текстове“, за да подкрепи твърденията.

"Ще разкрием хората, които са позволили това поведение при затворени врати. Ние ще стигнем до дъното на този въпрос, независимо кого замесват доказателствата. Списъкът вече е дълъг, но поради естеството на този случай ще се уверим, че сме прави, преди да го направим публичен. Тези имена ще ви шокират", подчерта Бъзби пред репортери. 

По думите му обвиненията включват "сексуално насилие и изнасилване, секс с дрогирани, разпространение на видеозаписи и сексуално насилие над непълнолетни“.

Той подчерта, че един от обвинителите твърди, че бил само на 9 години, когато Комбс и други са го малтретирали сексуално в студиото на  Bad Boy Records в Ню Йорк. Адвокатът твърди, че Комбс е поканил момчето на прослушване и му е обещал звукозаписна сделка, преди да му посегне. Адвокатът също така заяви, че кантората му ще заведе дела от името на други обвинители, които твърдят, че са били непълнолетни, когато Комбс ги е малтретирал.

54-годишният Комбс категорично отрече обвиненията чрез своя адвокат Ерика Улф във вторник.

"Както подчерта правният екип на г-н Комбс, той не може да отговори на всяко неоснователно обвинение в това, което се превърна в безразсъден медиен цирк“, каза Улф пред TMZ, цитиран от "Телеграф".

"Въпреки това, г-н Комбс категорично отрича като невярно и клеветническо всяко твърдение, че е малтретирал сексуално някого, включително непълнолетни. Той очаква с нетърпение да докаже своята невинност и да се оправдае в съда, ако и когато исковеte бъдат заведени и връчени, където истината ще бъде установена въз основа на доказателства, а не на спекулации“, категорична е тя.

Това идва, след като рапърът беше обвинен в рекет, сексуален трафик и транспортиране с цел проституция след ареста му в хотел в Ню Йорк миналия месец.

На музикалния магнат беше отказано да го пуснат  под гаранция от двама последователни съдии миналия месец.

В документа от 14 страници се твърди, че Комбс е създал "престъпно предприятие, чиито членове и сътрудници са участвали в... трафик за сексуална употреба, принудителен труд, отвличания, палежи, подкупи и възпрепятстване на правосъдието“.

Комбс отрече да е извършил нарушение в отговор на съществуващите съдебни дела срещу него и се призна за невинен по федералните обвинения.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Nova-silna-plesnica-be-zashlevena-na-izvesten-muzikalen-producent-2283329
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.