Спират тока в няколко варненски села за часове в тези 4 дни
Автор: Екип Varna24.bg 18:23 / 06.10.2024Коментари ()361
© https://www.yazovirconevo.bgsa
Спират тока в части от Варненска област през утрешния ден. На места ще има и по-продължителни спирания на тока, информираха от Енерго-про Варна. Ето къде:

В периода 8:00 ч. до 17:00 ч.

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: гр. Варна - ул. Патриарх Максим 67, ул. Сергей Антонов 8, 14, електрозахранени от ТП 2309.

В периода 8:30 ч. до 17:00 ч.

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: гр. Варна - м-ст Траката, м-ст Свети Никола, м-ст Ваялар и м-ст Старите Лозя, електрозахранени от ТП 589.

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: гр. Варна - м-ст Ментеше, клиентите, електрозахранени от ТП 870.

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Езерово, с. Слънчево, с. Страшимирово и местност Клисе баир – фирмите: Еко Пиле, Оранжерии Игнатиево, Паркове и градини, Разсадник Игнатиево, Айлян, Божура, Балтаджиев, Автоекспрес – Тополи, Скорпион 2013 ООД, Софарма, Кремер София ЕООД, Еврокорн ООД, ЕТ РИК-Росен Колелиев, Пътища и мостове ЕООД, Агенция Пътна инфраструктура, зърнобази, ТП ПС Варна.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 8:30 до 17:00, в районите на гр. Игнатиево, с. Езерово, с. Страшимирово и прилежащите им вилни и промишлени зони.

В периода 9:00 ч. до 13:00 ч.



Поради обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Снежина – клиентите, електрозахранени от ТП 4.

Поради обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Блъсково – клиентите, електрозахранени от МТП 7.

В периода 9:00 ч. до 17:00 ч.



Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Житница – клиентите, електрозахранени от ТП 1.

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Дъбравино – клиентите, електрозахранени от ТП 6.

От 07.10.2024 г. до 11.10.2024 г. В периода 9:00 ч. до 17:00 ч.Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Горен чифлик - клиентите, електрозахранени от ТП 2.

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Аспарухово - клиентите, електрозахранени от ТП 2 и ТП 4.

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Градинарово - клиентите, електрозахранени от ТП 5 и ТП 9.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 9:00 до 17:00, в районите на с . Кривня , с. Равна , с. Неново, с. Черковна , с. Овчага , с. Снежина , с. Градинарово , ВЗ Провадия Фазанария и ТП Фазанария.Публикувано на 04.10.2024 13:59

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Ягнило. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Левски – централната част на селото, електрозахранена от МТП 1. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.

Поради неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в районите на: с. Невша – клиентите, електрозахранени от ТП 3. Ще се редува поетапно изключване на отделни клонове от мрежа НН, така че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Spirat-toka-v-nyakolko-varnenski-sela-za-chasove-v-tezi-4-dni-2288671
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.