В какво се превръщат обидите за различните зодии
©
Всеки индивид реагира по различен начин, когато е обиден, но и тук могат да се открият общи зодиакални черти, твърдят астролозите. Някои успяват да запазят хладнокръвие и винаги (или почти) са над нещата, но отмъщението на други е толкова унищожително, че може да помете дори самите тях. Ето и някои предположения в какво се превръщат обидите според зодиакалния знак.

Овен

Представителите на този огнен зодиакален знак не са от най-отмъстителните - поне не и по грозния начин, смятат астролозите. Все пак Овните са хора на честта и ако ги настъпите или нагрубите, бъдете сигурни, че няма да стоят свити от срам в ъгъла. Избухливият им нрав понякога може да бъде доста болезнен за околните, но за мръсни номера от тяхна страна по-трудно може да става дума, макар и да не е изключено. Те обаче предпочитат първо да си кажат всичко, което искат, право в очите, а после да ви забият нож в гърба.

Телец

За да ги ядосаш, се нуждаеш от железни нерви, но колкото и железни да са, накрая ти ще си далеч по-изнервен, отсичат астролози. А Телецът ще стои с цялото си хладнокръвие и самообладание и ще ти гледа сеира. Но, ако пък се окажеш толкова корав, че да успееш да нараниш чувствата на Телеца, горко ти! Рано или късно той ще се опита да ти даде най-жестокия урок, който да си носиш като обица до края на живота. Не е от най-отмъстителните зодии, но пък да не й попадаш в копитата, отсичат експерти.

Близнаци

На Близнаците никога не можеш да им хванеш цаката и винаги трябва да стъпваш на пръсти около тях. Тъкмо когато си решил, че вече отлично знаеш от какво се палят и какво може да ги влуди, те реагират абсолютно хладнокръвно и обратното - могат да избухнат с пълна сила за нещо, на което вчера дори са се радвали. Владеят спора до висота, така че не си и помисляй да се опитваш да ги убедиш в нещо, в което те вече предварително сами са се убедили. Тази зодия знае как да чака за постигането на отмъщение, убедени са астролози.

Рак

Раците са истински виртуози в масовото и тотално скапване на настроението. По душа са доста добродушни, но ако някой нарани чувствата им, ще съжалява не само виновникът, а и цялата му рода до девето коляно или пък всички попаднали наоколо хора, които дори не подозират, че този Рак съществува. Помнят с десетилетия и най-дребните обиди, което понякога може да бъде фатално за околните.

Лъв

Лъвовете са известни, че ще направят и невъзможното, за да те накарат да се почувстваш като нищожество, и то без да използват нито една обидна дума. Боравейки си с изопачени и представени по грозен начин факти, представителите на тази зодия стъпкват всяко самочувствие. Хубавото е, че от време на време им проблясва някакво състрадание и можеш да се разминеш и по-леко, но едно е сигурно – винаги ще ти дадат добър урок. Не обичат да забиват нож в гърба, но пък го правят винаги, когато могат, и смятат, че е получен по заслуги, отсичат астроексперти.

Дева

По дефиниция това се смята за една от най-отмъстителните зодии. Ако си сгафил, Девата няма да те остави просто да го забравиш, тя ще използва всеки удобен момент, за да ти припомни колко си виновен пред нея и колко много й дължиш, задето ти е простила (макар последното да не е възможно). И това ще се повтаря години наред. Девата знае как да чака и кога да удари и тогава на практика няма какво да направиш. Шах, мат и Дева! - възкликват астролози.

Везни

Везните са доста горди и лесно се засягат, но определено не са най-отмъстителните и сравнително бързо им минава. Поне в повечето случаи. Със сигурност няма да си пилеят времето с черни магии или пъклени планове, но пък има вероятност силно да вярват в тях. Тяхната най-добра самозащита е словесната атака – за по-малко от 5 минути ще са те накарали да се чувстваш изключително гузен и нищожен. Често лесно се отдръпват и бързо забравят за обидите. Те самите са доста раними – смятат астролози.

Скорпион

В списъка с царете на скандала и войната Скорпионите са начело. Скорпионите са боговете на схватките, майсторите на скандалите, властелините на битките, обожават задкулисната тактика и нанасянето на удари в гърба, дори и да не са настъпени направо от някого. На теория няма по-унищожителна сила от ужилването на Скорпиона. Боли и ще го помниш много, много дълго. Лошото е, че често го отнасят и най-близките им, които дори не подозират, че са обект на жилото им, докато не го усетят. Скорпионска му работа! - възкликват астролози.

Стрелец

От зодия Стрелец биха отмъстили с кеф на всеки. Или поне те самите така си мислят, докато не им стане жал. После решават, че няма никакъв смисъл да се занимават с елементарни според тях хора или действия и правят възможно най-добрия си ход – продължават живота си. Останалите зодии могат само да се поучат от тях, възхищават се астролози.

Козирог

По-добре не нервирайте Козирозите! - съветват астролози. Ако ги заболи наистина, Козирозите са изключително отмъстителни и веднага ще ви забият нож в гърба. Ще вдигат ежедневни скандали до небесата, ще се отнасят пренебрежително със седмици, дори месеци и даже години, ще ви натякват непрестанно и за най-малките и незначителни детайли, на които почти никой друг не би обърнал внимание. Няма да ви е никак комфортно дълго време. Те са майстори и на задкулисните интриги.

Водолей

Водолеите не си падат по отмъщенията, но ако все пак ги нараните истински, ще ви направят за смях с майсторския си сарказъм. И няма да си губят повече времето с глупости, като планиране на перфектното отмъщение, защото в живота си имат далеч по-важни дела. На тях все пак не са им чужди кроежите на планове за унищожение, но с времето това избледнява и те дори са склонни на съюз с враговете си. Зодия на живота, но и на дипломацията – възкликват с вещина астроекспертите.

Риби

Рибите се обиждат твърде лесно и за тях задкулисните игри са по-скоро практика, отколкото изключение. Когато някой ги нарани, започват да обясняват на всички колко лош човек е този някой, дори преди пет минути да са го превъзнасяли до небесата. Ще се погрижат цялата ви компания, близките и дори далечните познати да разберат, че сте постъпили по изключително долен и гаден начин, за да си имат едно наум с вас, разказват астролози.



Още по темата: общо новини по темата: 706
07.10.2024 »
06.10.2024 »
02.10.2024 »
02.10.2024 »
01.10.2024 »
01.10.2024 »
предишна страница [ 1/118 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/interesno/V-kakvo-se-prevrushtat-obidite-za-razlichnite-zodii-2289007
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.