Представиха филма за Гунди на бляскава церемония: Благодарим за енергията, Пловдив!
© Facebook
На бляскава церемония бе представен и в Пловдив филмът "Гунди - легенда за любовта". Това беше втората официална премиера след тази в София. По жълто-черния килим в зала "Сила" преминаха повечето от актьорите и създателите на филма. Голяма част от лентата е снимна именно в Пловдив, а всички футболни сцени са заснети на стадион "Пловдив".

"Годините подготовка, които вложихме в създаването на филма бяха достатъчни, за да стигнем до тук. Всички кадри бяха внимателно обсъждани и подготвяни. Имахме постоянен контакт с Лита Маркова, тя беше консултант по целия сценарий. Искам да видя оценката на хората, когато филмът излезе и по кината на 18 октомври. За мен беше изключително вълнуващо и да видя оценката на Андрей Аспарухов, защото знаех, че това е филмът, чрез който той ще се запознае със своя баща", каза Павел Иванов, който изигра Гунди, цитиран от Телеграф.

"Аз очаквах вълнението да не е толкова голямо, колкото на премиерата в София, но сгреших - и сега беше същото. Щастлива съм, че целият екип подходи към мен без снизхождение, показа изключителен професионализъм и ме приеха като равна. Смятам, че това е факторът, който изигра главна роля в нашата игра. Ходя по мачове и симпатизирам на Левски. Аз искам да ми се случват много смислени проекти като този", заяви актрисата Александра Свиленова, която се превъплъти в ролята на съпругата на Гунди - Лита Маркова.

Безспорно най-голямото име от актьорския състав във филма е това на Димитър Маринов, който е в ролята на бащата на Гунди.

Благодарим за енергията, Пловдив, написаха в социалната мрежа създателите на филма, видя Plovdiv24.bg. Както Виктория Радославова (режисьор по монтажа) каза от сцената - за екипа, всяко гледане с публика е, като да гледаш филма за първи път. Благодарни сме, че отделихте от вашето време, за да уважите тази премиера. Ще се видим отново, но вече в кината от 18 октомври!


https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Predstaviha-filma-za-Gundi-na-blyaskava-ceremoniya-Blagodarim-za-energiyata-Plovdiv-2296226
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.