Близък на семейството на починалата Биляна: В последните дни ни обземаха тревожни мисли за нея
©
Жена е била наета да пази 32-годишната Биляна Юлианова, която избяга от мъжа и децата си, за да посегне на живота си, твърди "Телеграф“.

Тя е била пазена, защото семейството й е имало подозрение, че страда от психически проблеми и може да се самоубие. За нещастие това се случи часове, след като бе обявена за издирване.

"Намерили са я в двора на Румънската църква. Всички сме шокирани. Самоубила се е. В последните дни ни обземаха тревожни мисли за нея. Пращахме хора да я пазят, беше наета специално и жена, защото не смеехме да я оставим сама. Мъжът й Мартин е известен футболен съдия.

Той е бил в командировка и тя се е възползвала. Аз съм я виждал и в последния месец, тя реално имаше нужда от хоспитализация. Търсихме психиатри да и помогнат. Изпадна в някаква следродилна депресия. Не знаем какво е. С първото дете няма този проблем. Второто е на 5 месеца, с него изпадна“, обясни близък на семейството, посочил телефона си за връзка в случай на издирването на жената.

По първоначални данни жената се е хвърлила от 7-я етаж на сграда, която граничи с църквата, и се е строполила в двора на храма.



Още по темата: общо новини по темата: 3
17.10.2024 »
16.10.2024 »
16.10.2024 »
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Blizukna-semeistvoto-na-pochinalata-Bilyana-V-poslednite-dni-ni-obzemaha-trevozhni-misli-za-neya-2302150
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.