Варненка: Качете тази жена! Нека всички да я видят!
"Това се случва почти всеки ден! Няма как да не се ядосвам!", сподели варненка за Varna24.bg. Жената се свърза с медията ни, за да изрази възмущението си от почти ежедневни кражби, които стават пред дома й. От няколко години тя, сама и напълно безвъзмездно поддържа градините около своя блок в района на Спортна зала, създавайки истинска цветна атракция. За съжаление обаче зелените площи постоянно стават жертва на набези от преминаващи. "Влизат, тъпчат и берат! Не ги спира дори това, че има видеонаблюдение!", възмущава се жената. "Най-страшното е, че повечето пъти това са възрастни хора и млади жени!", допълва тя. Последната кражба е от снощи. "Тази жена я виждам по камерите вече няколко пъти. Една и съща е. Този път е дошла подготвена, носи си дори торба! Качете я, всички да я видят!", ядосва се жената. 

Варненката признава, че все по-често няма желание да се грижи за градините, а  постоянните кражби и фактът, че никой не пази я демотивират.

"Почвам да не виждам смисъл! Поливам, чистя, поддържам, сея и за какво? Уж да е красиво на всички, а всеки руши и краде!", казва още жената.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Varnenka-Kachete-tazi-zhena-Neka-vsichki-da-ya-vidyat-2304467
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.