Жесток побой над 19-годишно момиче: Казваше, че ще умра в този момент
©
Жесток побой над 19-годишна млада жена в Кресна. Тя е била пребита от бившия си приятел, който по нейния разказ, първоначално я отвлякъл, а след това ѝ нанесъл множество удари в главата. 21-годишният Богдан Димитров е с чисто съдебно минало, бил е задържан за 24 часа. Впоследствие му е наложена мярка подписка.

Ивана и Йоана са братовчедки, прибрали се от чужбина, където учат, за да видят баба си. Докато трите са заедно в къщата, влиза бившият приятел на Ивана, успява да вземе телефона ѝ с насилие. 

"След което влезе в къщата, беше агресивен и нападна мен, баба ми и братовчедка ми. Обиждаше ни. Беше оставил букет рози на масата, започна да ги къса и хвърля, докато ме питаше дали имам друг приятел. Настояваше, че ако не съм с него, няма да ми позволи да съм с никой“, разказва пострадалата пред NOVA.

По думите ѝ целта на 21-годишният мъж е тя да не живее в Кресна и да няма друг приятел. "Каза, че ще направи всичко възможно, за да предотврати това нещо“, допълва тя.

Мъжът взима телефона на Ивана, момичетата тръгват след него. В последствие той я качва в колата му, на седалката до шофьорската. "Половината ми крака бяха навън и се влачеха. Вратата беше отворена, притискайки ми краката през цялото време. Той тръгна, баба ми ме дърпаше отстрани, братовчедка ми застана пред колата. Той беше брутален, щеше да я сгази и нея“, обяснява младата жена.

21-годишният я отвежда на пусто място, където, по думите ѝ, нанася тежък побой. "Казваше, че ще умра в този момент“, казва тя.

Братовчедката на жертвата разказва, че я намерили в тежко състояние. "Беше цялата в кръв, разрошена, раздърпана, подута и едвам вървеше. Нечовешко състояние“, добавя Йоана.

Родителите на момчето са посетили къщата на Ивана, настоявайки тя да оттегли жалбата в полицията.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Zhestok-poboi-nad-19-godishno-momiche-Kazvashe-che-shte-umra-v-tozi-moment-2306033
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.