Костадин Костадинов: В България няма политическа криза, в България има колониална криза и "Възраждане" упорито се бори с нея 
©
Излизането от политическата криза зависи от избирателната активност – ако тя се увеличи, "Възраждане“ ще стане първа политическа сила и ситуацията в България ще се промени", това заяви Председателят на "Възраждане“ и водач на листата в 3 МИР - Варна Костадин Костадинов. Той посочи, че ако това се случи "Възраждане“ ще стане още по-стабилен фактор, не само в страната, но и на европейско ниво.

"Всичко е в ръцете на българските граждани. Всеки говори за политическа криза, но нека да е ясно – в България няма политическа криза, в България има колониална криза.

От "Възраждане“ години наред упорито унищожаваме тази колониална криза, така че ако след тези избори няма отново правителство и отидем на следващ вот, това може само да ни радва, защото няма как по друг начин да разчистим колониалния режим само за няколко години. На нас са ни нужни много усилия, но най-вече волята и упоритостта на целия български народ, за да успеем да превърнем България, в такава каквато са искали да я превърнат нашите възрожденци. Силна, свободна, независима и благоденстваща държава“, каза Костадин Костадинов пред граждани, с които се срещна във Варна.

“Възраждане" е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Още по темата: общо новини по темата: 579
22.10.2024 »
22.10.2024 »
22.10.2024 »
22.10.2024 »
22.10.2024 »
22.10.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница
https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Kostadin-Kostadinov-V-Bulgariya-nyama-politicheska-kriza-v-Bulgariya-ima-kolonialna-kriza-i-Vuzrazhdane-uporito-se-bori-s-neya-2307997
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.