Нова порция дела бяха заведени срещу Диди: Обвиняват го, че е посегнал на 13-годишно дете
Автор: Екип Varna24.bg 19:44 / 22.10.2024Коментари ()378
©
Делата срещу американския рапарът Шон "Диди" Комбс не спират да се увеличават. Седем нови граждански дела са били заведени срещу изпълнителя във федералния съд в Ню Йорк, пише BBC.

Четирима мъже и три жени обвиняват Диди за извършването на сексуални посегателства срещу тях по време на партита в Лос Анджелис, Ню Йорк и Лас Вегас.

В едно от делата Диди е обвинен, че е посегнал на 13-годишно момиче. 

Комбс остава в ареста в Бруклин. Той е изправен пред шест обвинения за сексуални посегателства, които той отрича да е извършил. 

Адвокатите на изпълнителя категорично отричат клиентът им да е посягал на когото и да е - възрастни или деца. Според тях делата се завеждат, за да са генерира популярност. 

Новата порция от дела обвиняват изпълнителят, че е дрогирал жертвите си чрез пускането на упойващи вещества в напитките им. В някои от делата се твърди, че Комбс ги е изнасилвал. 

Рапарът ще се изправи пред съда през май 2025-та година. Ако бъде признат за виновен, той може да бъде осъден на доживотен затвор.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Nova-porciya-dela-byaha-zavedeni-sreshtu-Didi-Obvinyavat-go-che-e-posegnal-na-13-godishno-dete-2308341
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.