Каква е тайната на перфектния суджук?
©
Пресен суджук и младо вино - за тази добра комбинация се събраха стотици в шуменското село Кюлевча. На място организаторите приготвиха над 600 килограма специалитет по местна рецепта и няколко казана боб към него. Гостите можеха да дегустират различни видове вина, сред които и младо "Божоле". Сомелиери оценяваха най-доброто вина в три категории - бяло, червено и розе. Фестивалът, който се организира за 11-а поредна година, привлича с вкусове и аромати хора от цялата страна.

"Няма тайна в рецептата. Всеки го прави по различни рецепти. Най-важното е да се прави с любов", каза пред NOVA кметът и председател на НЧ "Каменен стълб 1888"- с. Кюлевча Веселин Тодоров.


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Kakva-e-tainata-naperfektniya-sudzhuk-2322739
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.