945 кутии цигари са били иззети от полицията в Балчик
Автор: Екип Varna24.bg 13:27 / 07.03.2011Коментари ()1085
©
Снимка: Архив.
945 кутии цигари са били иззети от полицията в Балчик, съобщиха от пресцентъра на полицията в Добрич. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП гр.Балчик са открити и иззети 945 кутии цигари без бандерол в частни домове на граждани от същия град. По случаите са образувани досъдебни производства.

През изминалите почивни дни на територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани 17 криминални престъпления.
В петък около полунощ в Първо РУП Добрич е прието съобщение от 31 г. жител на гр.Добрич, за това, че след спиране на ел.захранване в апартамента си е забелязал неизвестни лица във входа на блока. На място са установени лицата М.П. на 21 г. от гр.Добрич, и В.М. на 24 г. от същия град, които са извършили кражба на монофазен кабел, срязан и измъкнат от инсталацията на входа, намираща се в избените помещения. Същите са задържани в Първо РУП. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан третият извършител Д.Д. на 21 г. от същия град. По случаят се работи в условията на досъдебно производство.
След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУП Шабла на 04.03.2011 г. са установени и задържани лицата И.Н. на 45 г. и Н.Н. на 26 г. от същия град за това, че на 03,03,2011г. са извършили кражба на хладилник "Краун", автоматична пералня "Пролукс", микровълнова печка "Самсунг" и готварска печка "Краун" от частен дом намиращ се в гр.Шабла. Образувано е досъдебно производство.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/945-kutii-cigari-sa-bili-izzeti-ot-policiyata-v-Balchik-235391
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.