Немска диджей легенда разтърсва Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:56 / 18.03.2011Коментари ()825
Поредното парти с електронна музика ще разтърси утре вечер морската столица. Мястото е повече от познато за посветените - култовият "Комикс". Там ще се завърти купона, който е част от официалното турне по случай осмата годишнина на култовия берлински лейбъл Get Physical. Специално за него за първи път във Варна ще се появи и легендарният немски диджей и продуцент Томас Шумахер.

Началото на партито ще бъде сложено малко преди полунощ и традиционно ще продължи до ранните часове на следващия ден. Входът за всички любители на електронния звук ще е свободен. Компания на звездата зад пулта ще правят ДжакРок и варненецът Zool. За присъстващите ще има и много специални подаръци и изненади.

Томас Шумахер е от най-старите играчи на немската техно сцена, наред със Свен Вет и Hell. Той е и един от малкото артисти, които са повече музиканти, отколкото диджеи. Години наред всяко негово парче предизвиква сензация в клубните среди. За многостранните му качества говори и факта, че дори театърът в Бон му възлага да композира музика към произведенията на Шекспир.

Източник: в. Народно дело


https://www.varna24.bg/novini/interesno/Nemska-didzhei-legenda-raztursva-Varna-238887
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.