"Спящата красавица" ще гостува в Детската клиника в МБАЛ "Св. Анна" на 1-ви юни
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 31.05.2011Коментари ()1074
© Varna24.bg
Кукленият спектакъл "Спящата красавица" ще подарят на малките пациенти в реновираната Детска клиника в МБАЛ "Св. Анна" ръководството на болницата и актьорите от Държавния куклен театър.

Децата, които ще посрещнат празника си в болничните легла, ще получат и подаръци от фирми - приятели на здравното заведение, подпомогнали активно освежаването на клиниката, в която се лекуват най-малките жители на Варна.
През последните месеци със собствени сили и средства и подпомогнат от няколко компании, екипът на клиниката преобрази базата и днес децата се лекуват в чисти и светли стаи, леглата им са застлани с нови спални комплекти, обзаведена и оборудвана с нужната апаратура е интензивната стая в клиниката, ремонтирани са санитарните помещения, а приказни герои бдят над спокойния сън на малките пациенти.

Празненството в детската клиника на МБАЛ "СВ. Анна" започва в 12 часа на 1-ви юни, а от 13 часа екипът ще представи постигнатото в последните месеци.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Spyashtata-krasavica-shte-gostuva-v-Detskata-klinika-v-MBAL-Sv-Anna-na-1-vi-yuni-258264
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.