Увеличава се интересът към Лятната стажантска практика на МФ
Автор: Екип Varna24.bg 14:57 / 01.07.2011Коментари ()475
©
Близо 190 са кандидатите за Лятната стажантска практика на Министерството на финансите през тази година. В сравнение с миналата година интересът към стажантската програма на една от най-престижните държавни институции нараства с 86%.

През месеците юли и август одобрените 135 стажанти, които учат във водещи български, европейски и американски университети, ще се включат в работата на специализираните звена в министерството. С помощта на доказания експертен опит на екипите в МФ младите и амбициозни хора ще имат възможност да приложат наученото в университетите, което ще им помогне в предстоящия им избор за професионална реализация.

Тази година най-желани за бъдещите финанси, икономисти и юристи са дирекциите "Международни финансови институции и сътрудничество", "Икономическа и финансова политика", "Данъчна политика", "Бюджет" и "Държавни разходи".

За периода 2006-2010 г. близо 300 студенти са придобили опит в Министерството на финансите. Интересът към стажантската програма на МФ нараства с всяка изминала година, като през 2011 г. той е най-висок.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Uvelichava-se-interesut-kum-Lyatnata-stazhantska-praktika-na-MF-266996
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.