Насрочиха дело срещу кмета, заради необслужването на граждани в Общината
Автор: Екип Varna24.bg 07:00 / 19.09.2011Коментари ()3739
© Varna24.bg
За днес от 14,00 часа в Административен съд - Варна е насрочено адм. дело № 1835 /2011г. - СОПА срещу кмета, заради необслужването на граждани в община Варна в петък следобед. Община Варна е единствената с такова работно време и следователно Кирил Йорданов е единственият кмет, който не зачита избирателите си в петък следобед.

До скоро кметствата на район "Одесос" и район "Приморски" също не работеха с граждани в петък следобед, но съдът ги задължи да го правят. Кирил Йорданов обаче отказва да го направи доброволно, харчейки за съдебни разноски парите на същите граждани, които не допуска да припарят в общината в петък следобед. И въпреки това има наглостта да се кандидатира отново.

Затова СОПА предлага на всички кандидати да изразят предизборно становище относно неработенето на Община Варна с граждани в петък следобед, за да може след изборите положението да не е същото.

Към делото всеки има възможност да се присъедини безплатно, като е желателно искането да се подаде в Административен съд - Варна преди началото на съдебното заседание.




Още по темата: общо новини по темата: 1
20.09.2011 »
https://www.varna24.bg/novini/varna/Nasrochiha-delo-sreshtu-kmeta-zaradi-neobsluzhvaneto-na-grazhdani-v-Obshtinata-288540
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.