НАП Варна избира служител на годината
Автор: Екип Varna24.bg 12:16 / 05.10.2011Коментари ()926
© Varna24.bg
През месец октомври за осми пореден път НАП ще определи най-добрите си служители за 2011 година в конкурса "Служител на годината". Конкурсът се провежда, за да бъдат оценени служителите, които от началото на настоящата година са показали професионализъм и старание, заслужаващи признание.

Категориите, в които ще бъдат излъчени победители в "Служител на годината 2011" от НАП Варна, са: "Служител функция "Обслужване", "Служител функция "Контрол", "Служител функция "Обжалване", "Служител функция "Събиране" и "Принос в развитието на общата администрация".

През изминалата 2010 година главният инспектор по приходите Ваня Димитрова - служител в СДО при НАП Варна бе избрана за "Служител на годината - 2010". Тя спечели приза в съревнование с изявени служители от функция "Контрол" от териториалните дирекции в цялата страна. В хода на ревизионните производства на некоректни клиенти на НАП през изминалата година Ваня Димитрова е установила допълнителни задължения към бюджета за близо 17 милиона лева.

Признание за професионализъм и иновативност в работата в конкурса през 2010 година получи още един служител на ТД на НАП Варна - Кремена Вълова, главен счетоводител от офиса в Разград, която спечели титлата за най-добър служител на НАП в категорията "Принос в развитието на общата администрация".

На професионалния празник на приходната агенция 16 ноември - Деня на Свети апостол и евангелист Матей, изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов ще обяви най-добрите служители на агенцията.


https://www.varna24.bg/novini/varna/NAP-Varna-izbira-sluzhitel-na-godinata-293003
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.