Изложението "Трите ключа" – Дом, Офис, Вила скоро в ДКС
Автор: Екип Varna24.bg 11:08 / 03.11.2011Коментари ()847
© Varna24.bg
Специализираното изложение-договаряне ТРИТЕ КЛЮЧА-дом, офис, вила ще се проведе за 33 път в Дворец на културата и спорта - Варна, от 10 до 14 ноември 2011г.

Официално откриване на изложението: 10-ти ноември от 11.00 часа в зала Младост на Дворец на културата и спорта. Работното време на изложението е от 10.00 до 19.00 часа, входът е свободен.

Пресконференцията по повод откриването на изложение ТРИТЕ КЛЮЧА ще се проведе от 11.30ч. в ДКС.

Непрекъснатият успех на ТРИТЕ КЛЮЧА за изминалите 17 години го превърна в най-големия център за търговия и информация в областите строителство и обзавеждане извън столицата. Модните тенденции в архитектурния дизайн и интериора се менят, технологиите непрекъснато се усъвършенстват. ТРИТЕ КЛЮЧА помага на строители и потребители да се ориентират в това многообразие. Една вече утвърдена традиция продължава своя път, макар и при финансовите и икономическите условия, в които сега се намира целият свят.

Форумът дава шанс на фирмите да представят себе си, да осъществят нови контакти, да се представят пред клиентите и пред бъдещите си партньори.

В есенното строително изложение участват около 80 фирми - производители, вносители и дистрибутори в областта на строителството, обзавеждането, дограми, щори, електро-, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации, възобновяеми енергийни източници, фотоволтаични системи за отопление, покривни системи, паркети - масивни, ламинирани и художествени, блиндирани и интериорни врати, пречиствателни съоръжения, настилки и облицовки, обзавеждане и оборудване, техника и технологии, свързани с темата на форума.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Izlozhenieto-Trite-klyucha-Dom-Ofis-Vila-skoro-v-DKS-301682
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.