Общински съветник подарява празник на деца с увреждания
Автор: Екип Varna24.bg 12:40 / 13.12.2011Коментари ()596
100 деца с увреждания, ползващи услугите на социалната кухня "Вяра, Надежда, Любов" ще отпразнуват настъпването на коледните и новогодишни празници на 17 декември. Средствата за техния празник са дарени лично от общинския съветник от ГЕРБ - Варна Марио Шиваров.

"Реших да даря за децата заплатите, които получих от община Варна в качеството ми на съветник на председателя на Общинския съвет в предходния мандат. Вярвам че поне за няколко часа тези дечица, които са от доста бедни семейства, ще се почувстват щастливи", каза Марио Шиваров.

"От името на майките и лично от мое име, Ви благодарим за човешкия жест, че в тези тежки времена Вие отделяте лични средства, за да направите Коледата истинска за 100 дечица с увреждания", обърна се към Марио Шиваров Марияна Николова, управител на фондация "Вяра, Надежда, Любов".
Празникът, на който ще дойде и дядо Коледа, ще започне в 12 ч. на 17 декември. Той ще се проведе в сградата на Сдружението на писателите на ул. "Крали Марко" №11, от където също подадоха ръка и предоставиха помещението безвъзмездно.


https://www.varna24.bg/novini/varna/Obshtinski-suvetnik-podaryava-praznik-na-deca-s-uvrezhdaniya-312454
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.