Промени в разписанията на два влака от Варна за Пловдив
Автор: Екип Varna24.bg 10:35 / 22.10.2012Коментари ()1387
©
От днес до 8-и декември ще бъдат въведени временни промени в разписанията на един бърз влак със задължителна резервация и един нощен бърз влак на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД, които ще заминават по-рано от някои от гарите по своя маршрут. Причините за временното изменение в графика на тези влакове са ремонтни дейности по железния път, които Национална компания "Железопътна инфраструктура" извършва в участъка между гарите Юнак и Величково.

Влаковете, които ще се движат с промени в своите разписания, са следните:

• Бързият влак със задължителна резервация № 8632 ("Родопи") от Варна за Пловдив, който заминава в 15:00 ч., ще се движи по обичайното си разписание до гара Повеляново. От Повеляново този влак ще тръгва с 2 минути по-рано от редовния си график, т.е. в 15:19 ч. От гара Дългопол и останалите гари по своя маршрут влакът ще заминава с от 5 до 6 минути по-късно от досегашното си разписание;

• Бързият влак № 8636 от Варна за Пловдив, който обичайно тръгва в 23:20 ч., ще заминава от Варна с 8 минути по-рано от редовния си график, т.е. в 23:12 ч.

През периода на извършвания ремонт ще бъдат въведени промени в разписанията и на други бързи и пътнически влакове, които пътуват в участъка между Юнак и Величково. Тези влакове ще заминават с от 1 до 8 минути по-късно от някои от гарите по своя маршрут.

Информация за промените в разписанията на влаковете, които пътуват в участъка на извършвания ремонт, е поставена във всички гари и спирки по този маршрут, както и в електронния пътеводител на официалната интернет страница на "Холдинг БДЖ" ЕАД (www.bdz.bg).

За подробна информация клиентите на "Холдинг Български държавни железници" ЕАД могат да се обръщат към гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Promeni-v-razpisaniyata-na-dva-vlaka-ot-Varna-za-Plovdiv-389115
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.