Откриха тялото на рибаря, завлечен в морето от огромна вълна
Автор: Екип Varna24.bg 12:12 / 13.11.2012Коментари ()786
Около 9.00 часа тази сутрин, в морето в местността "Мартинов камък" до с.Тюленово, бе открито тялото на изчезналия 52-годишен рибар, съобщи за Дарик гл.инспектор Дарин Димитров - началник на Областно управление "Пожарна безопасност и защита на населението". Загиналият Лазар Лазаров е от Генерал Тошево. Сигнал за изчезването му бе подаден в неделя сутринта.

Мъжът е бил на риболов с двама свои приятели, когато огромна вълна го повлякла от високия около 3 метра бряг във водата. Другите двама мъже не успели да му помогнат.

Вълнението на морето в неделя е било около 2 бала и затова катер не е могъл да приближи до брега. Заради високите вълни вчера екипът водолази, пристигнал от Варна, също не е започнал търсене. Едва тази сутрин около 8.30 часа водолазите са влезли в морето и са открили трупа съвсем близо до мястото, където са били рибарите.

Тялото е извадено с помощта на екип от Пожарната в Шабла. В момента там работи оперативно-следствена група от МВР-Добрич. След приключване на огледа трупът на удавения ще бъде откаран в Съдебна медицина - Добрич.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Otkriha-tyaloto-na-ribarya-zavlechen-v-moreto-ot-ogromna-vulna-394595
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.