Търсят ловец на бездомни кучета на трудовата борса във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:30 / 20.11.2012Коментари ()747
© Bulfoto
Работно място за изпълнител "Ловец на безстопанствени кучета" е обявено на борсата във Варна, съобщиха от Бюрото по труда в град. За заемане на позицията се иска средно образование.

Най-много свободни работни места са заявени за застрахователни агенти - 20. Набират се и 15 специалисти с висше образование, както и 10 домашни помощници с немски език. Работа се предлага и за петима чистачи-хигиенисти, петима касиери, по трима огняри и продавач-консултанти с английски. Набират се и седем тенекеджии. Свободни остават по три места за медицински сестри и общи работници, по две за ръководители на отдели в хотел и главни експерти и преводачи.

Търсени остават и педагогическите кадри. Набират се младши учител по Английски език, преподаватели по Немски и по Френски, учител в начална степен, по Музика, по Физическо възпитание и спорт, възпитател и старши възпитател. Единични места има за машинен инженер, инженер-технолог, хранително-вкусова промишленост, старши счетоводител, технически секретар, сътрудник. Общо има 105 свободни работни места на борсата днес.

Източник: Радио "Фокус"


https://www.varna24.bg/novini/varna/Tursyat-lovec-na-bezdomni-kucheta-na-trudovata-borsa-vuv-Varna-396430
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.