Незабравима Нова година в светите земи
Автор: Екип Varna24.bg 12:14 / 21.11.2012Коментари ()529
©
Има много причини, поради които да се насладите на една почивка или Нова година в Израел. Това е най-важната страна за християните по цял свят, тъй като тя е библейското място, от където се подхранва християнската вяра. С многото исторически събития, които са се случили на тази земя, Израел е една от страните с най-много музеи в цял свят. Крайбрежните градове на страната са много красиви и са едно много привлекателно място за посрещане на Нова година 2013 в Израел. Страната има хиляди места за настаняване на своите гости, затова те могат да се насладят на празника в някои от прекрасните хотели там.

По време на новогодишната Ви почивка в Израел може да разгледате исторически забележителности, стари сгради, построени преди хиляди години, старинни градове и паметници. Някои от най-известните забележителности са Мъртво море ( солеността на което е около 330 промила, поради това в него не може да потънете), Крепостта Масада до Червено море, езерото Галилея, където Исус е проповядвал и вършел чудеса, като това да ходи по вода. Близо до езерото се намира град Капернаум, където Исус нахранил хиляди гладни хора, като използвал само пет хляба и две риби. Това са само една малка част от атракциите на страната, които се придружават със забележителни истории и разкази от древността.

Страната разполага и с множество природни забележителности, които допълнително допринасят за една наистина незабравима почивка или Нова година в Израел. Посетете различните национални паркове, гори и резервати, за да опознаете красивата екосистема на тази невероятна страна. Направете обиколка до популярните реки , като Йордан и се спуснете лодка по реката, заедно с вашите близки и приятели, за да изживеете едно вълнуващо и екстремно рафтинг изживяване.

Израел става все по-известна дестинация за посрещане на Нова година 2013. През последните години притокът на туристи се е увеличил значително, но за това естествено си има причини. Настаняването в Израел е изключително достъпно, защото курортите там разполагат с богат избор от ваканционни къщи, хижи и хотели за всеки джоб. В страната се предлагат уникални местни деликатеси, които няма да срещнете никаде другаде по света. Ресторантите са много добри и с перфектно обслужване, а клубовете и дискотеките работят цяла нощ. За това не се чудете, а резервирайте своите места за Нова година 2013 в Израел. Това ще е една незабравима Нова година в светите земи.

Изберете Израел за посрещане на Новата 2013 година и усетете това невероятно усещане, което будят светите земи. Посетете всички свещени за християнството места, заедно с модерната страна на Израел, който е същински рай сред пустинните пясъци. Какво по добро начало на Нова година от това да се завърнете в България като "хаджии".

Вижте офертите на АСТРАЛ Холидейз за Нова година 2013 в Израел.



https://www.varna24.bg/novini/Bylgaria/Nezabravima-Nova-godina-v-svetite-zemi-396610
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.