След вече една смърт от катастрофата по пътя Варна - Балчик и 4-годишно момченце е на ръба на живота
Автор: Екип Varna24.bg 14:38 / 06.12.2012Коментари ()921
© Varna24.bg
Предоставяме ви цялата хронология на тежката катастрофа, станала на пътя Варна - Балчик, при която вече загина 39-годишна жена:

Около 08:30 ч. днес, водачът Е. И. на 21г., от гр. Балчик с л.а. «Опел Тигра» с добричка регистрация, движейки се по пътя Варна - Балчик, между селата Оброчище и Кичево, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, на заснежен и места заледен път, губи контрол над автомобила, навлиза странично в лентата за насрещно движение и се блъска странично в джип «Тойота РАВ 4», управлявана от 53-годишен варненец.

Вследствие на произшествието на място почива 39-годишна пътничка, возила се на задна седалка в л.а. «Опел Тигра».
В болница са откарани 4-ма пътници от опела - две малки деца на 2 и 4 години, мъж на 25 г. и жена на 23 г.

След прегледи е установено, че: 4-годишното момченце е с фрактура на черепа, настанен в «Реанимация», има опасност за живота му; 2-годишното момиченце е със съчетана травма, настанена в детска хирургия, без опасност за живота; 23-годишната жена е с комоцио и няколко фрактури, настанена е в реанимация, няма опасност за живота й; 25-годишният мъж (баща на децата) е прегледан и освободен от болница, без травми и контузии. По случая е образувано досъдебно производство.


https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Sled-veche-edna-smurt-ot-katastrofata-po-putya-Varna-Balchik-i-4-godishno-momchence-e-na-ruba-na-zhivota-400475
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.