3-часов зумба маратон ще разтресе "Албена" през юни
Автор: Екип Varna24.bg 14:20 / 01.02.2013Коментари ()895
Курортът Албена ще бъде домакин на международен фестивал по зумба със специалното участие на Херман Мело - обучаващ зумба специалист, любимец на милиони фенове на зумба по цял свят. Първото издание на феста ще се проведе от 7 до 9 юни 2013 година. Организаторът - клуб "Алегрия" от Добрич, е предвидил поредица от вдигащи адреналина зумба събития. Херман Мело ще зарадва присъстващите с два мастер класа - по зумба и аква зумба /в басейн/.

Лицензирани инструктори ще направят демонстрации на различни видове зумба. 3-часов зумба маратон на открито ще разтресе Албена в края на фестивала. Той ще бъде воден от лицензирани инструктори от България и чужбина, присъстващи на събитието. За финал е предвидено голямо зумба парти край един от откритите басейни в курорта. За участниците във феста, които имат желание, е предвидена и екскурзия до "Двореца" в град Балчик. Архитектурно-парковият комплекс, резиденция на румънската кралица Мария, е разположен в романтичен парк с богата история и обогатен с над 2 000 растителни вида. Фестивалът по зумба ще се проведе с подкрепата на "Албена" АД.

Клуб "Алегрия" с ръководител Стоян Стоянов е организатор на два изключително успешни маратона в Добрич през 2012 година. Те се проведоха на открито - на площад "Свобода" в центъра на града, и бяха подкрепени от община град Добрич. Във втория маратон се включиха и водещи инструктори от България.

Зумба е тонизираща, ефективна, лесна за следване вдъхновена от латино танците танцова фитнес забава, която накара хората по света да се забавляват, докато се грижат за тялото си. От самото си създаване тя се разраства дотолкова, че става най-голямата и най-успешната фитнес програма с милиони последователи от различни страни, с различен пол, различни фигури и на различни възрасти.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/3-chasov-zumba-maraton-shte-raztrese-Albena-prez-yuni-412942
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.