Варненски депутат помогна на студентка с увредено зрение от Суворово
Автор: Екип Varna24.bg 16:24 / 11.02.2013Коментари ()655
©
Депутатът от ГЕРБ Варна Емил Радев помогна с лични средства на студентка от Суворово, която е с висока степен на увреждане на очите, да си купи очила. Семейството на момичето е финансово притеснено, затова отделянето на 200 лв. за очила било непосилно. Това бе само един от десетките проблеми, зададени от жителите на община Суворово по време на изнесената приемна на народните представители от ГЕРБ Варна.

Хората поставиха въпроси, свързани с регулацията на населените места и в частност с регулацията на земеделски земи в непосредствена близост край гр. Суворово, проблеми относно наследствени казуси, въпроси, отнасящи се за местните данъци и такси, за социалното осигуряване и детските надбавки. На дневен ред и като обществено значима тема за жителите на Суворово се очертаха реконструкцията на местния стадион, ремонта на физкултурния салон на СОУ "Н. Вапцаров", което е единственото средищно училище в общината.

По-късно в продължилата в кметството на Суворово среща, кметът инж. Павлин Параскевов потърси съдействието на народните представители за предвижване на проект за спешен ремонт на детската градина в с. Николаевка. Като изключително важен се очерта и проблемът с транспортирането на децата от села на територията на общината до Професионалната гимназия по селско стопанство в Суворово. За пореден път депутатите Емил Радев и Лилия Христова показаха реално своята готовност и съпричастност за решаване на проблемите на местната власт и хората от Суворово.



https://www.varna24.bg/novini/regionalni/Varnenski-deputat-pomogna-na-studentka-s-uvredeno-zrenie-ot-Suvorovo-415066
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.