Технически университет №1 в Италия представят във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 11:49 / 15.03.2013Коментари ()867
Най-големият политехнически университет в Италия POLITECNICO DI MILANO, кани всички архитекти, дизайнери, инженери и заинтересовани лица на своята информационна среща, която ще се проведе във Варна на 18 март 2013г. от 18:30 часа в х-л "Голдън Тюлип".

За четвърта поредна година, водещата европейска школа по архитектура, инженерни науки и индустриален дизайн продължава активно да набира български кандидат студенти за своите магистърски степени на английски език.

Университетът, който за 2011г. оглавява класацията за най-добри технически университети в Италия и е на 18-то място в Европа според QS World University Rankings, предлага магистратури по архитектура, архитектурен дизайн, архитектурно инженерство, градско планиране, продуктов дизайн, строително, механо, енергийно, електрическо, компютърно, интернет и софтуерно инженерство, нанотехнологии, автоматика, инженерен мениджмънт, космическо инженерство и екологично инженерство.

Информационните срещи ще представят възможността наши студенти да се обучават в Politecnico di Milano на пълна стипендия, която покрива таксата за обучение и разходите по настаняване. Всяка година се отпускат 100 такива стипендии, като определящите критерии за успех са академичният резултат от бакалавърската степен, резултат от TOEFL/IELTS, препоръки, мотивационно писмо и стаж в областта. Стандартната учебна такса за една академична година в университета е между EUR 800 и EUR 3300 и се определя в зависимост от семейните доходи.



https://www.varna24.bg/novini/varna/Tehnicheski-universitet-1-v-Italiya-predstavyat-vuv-Varna-421652
Copyright © Varna24.bg. Всички права запазени.